Juhlatalo

Yli satavuotias rakennus tarjoaa tilavat puitteet erilaisille kokouksille sekä juhlille. 

  Talon suureen saliin mahtuu noin 80-100 henkilöä.

Keittiön varustelu

Kahvinkeitin, 2kpl jääkaappipakastin, 2kpl uuni ja liesi, kahviastiasto,

astianpesukone.

Salin varustelu

Pöydät noin 80:lle, 100kpl tuoleja, pöytäliinat, juomakylmiö, projektori, äänentoisto


loading images...

Hinnasto

Kaikki hinnat sis.alv. 24%

Hinnat alkaen.

 • ma-to. 160€
 • pe. 390€
 • la. 490€
 • su. 250€


Varaukset ja lisätiedot

Juhlatalo Katariina
Mikonkatu 28, 28100 Pori

Veikko Rosenqvist

Puh. +358 50 5565255

Juhlatalokatariina@gmail.comJUHLATILA KATARIINAN VUOKRAUSEHDOT

 1. Vuokrauksen kohde
  Talon katutason kerros. Tiloista löytyvät varusteet ja laitteet.

 2. Varaus-, maksu- ja peruutusehdot
  Vuokrausaika sovitaan varauskohtaisesti.
  Varauksen yhteydessä tilojen vuokraajalle lähetetään varausmaksulasku (30% vuokrahinnasta). Laskun maksuaika on 7 vuorokautta. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, varaus peruuntuu automaattisesti. Loppusumma laskutetaan erikseen, jonka eräpäivä on noin 30 vuorokautta ennen vuokrauksen ajankohtaa.
  Jos asiakas peruu varauksen 90 vuorokautta ennen vuokrauksen ajankohtaa, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Lähempänä kuin 90 vuorokautta vuokrauksen ajankohtaa tehty peruutus ei oikeuta varausmaksun palautukseen. Peruutuksen tapahtuessa alle 30 vuorokautta ennen vuokrauksen ajankohtaa, veloitetaan 100% vuokrahinnasta.
  Jos vuokrauksen ajankohta on lähempänä kuin 30:nen vuorokauden kuluessa varauksentekohetkestä laskutetaan koko vuokrahinta heti varauksen jälkeen.
  Tilojen vuokraajan on oltava täysi-ikäinen.
  Ylivoimaisesta esteestä johtuen (esim. Vesivahinko, tulipalo tai ilkivalta) Hostel Buisto Ky voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

 3. Avain
  Hävinneestä avaimesta peritään 80€ korvaus.

 4. Vahingot ja siivous
  Tilojen vuokraaja on vastuussa kiinteistölle ja sen irtaimistolle aiheuttamastaan vahingosta. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot täysimääräisenä.
  Tilat tulee jättää samaan kuntoon kuin ne olivat luovutushetkellä. Ylimääräisestä siivouksesta Hostel Buisto Ky veloittaa asiakkaalta 150€ siivousmaksun. Loppusiivouksen voi myös tilata varaushetkellä hintaan 100€.

 5. Järjestys ja aikarajat
  Vuokrausaika päättyy klo. 02:30. Musiikin äänenvoimakkuus klo. 00:00 jälkeen on pidettävä tasolla joka ei häiritse ympäröivää asutusta.

 6. Muuta
  Omien alkoholijuomien tuominen on sallittua ja pitopalvelun voi järjestää haluamastaan paikasta. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty.